Ексклузивно: Елена Ристеска не е бремена

Loading...

 
Неодамна објавивме дека кружат гласини во кои се спомнува дека Елена Ристеска и нејзиниот сопруг Бојан Ивановски го очекуваат своето прво бебе. Повеќе на следниот ЛИНК.
 
Сепак се работи за лажна информација. Елена Ристеска се уште не е бремена. Можеби ставила некој килограм повеќе но сигурно сега за сега не очекува принова. 
Ние на овој млад брачен пар им посакуваме што побрзо да го прошират семејството!
Погледнете ја реакцијата на Елена Ристеска на следниот ЛИНК 
Неодамна објавивме дека кружат гласини во кои се спомнува дека Елена Ристеска и нејзиниот сопруг Бојан

loading...
Loading...