ЕКСКЛУЗИВНО ФОТО само за ПУЛС24, директно од Чак Норис

Loading...

Успеавме да го контактираме легендарниот Чак Норис, на кој сите му се восхитуваме уште од времето кога заинат му попушти на Брус Ли, за да биде интересен филмот, и од него да добиеме ексклузивна фотка за вашиот омилен портал. 
Не беше расположен да ни даде интервју ама затоа ни испрати слика, со објаснување дека брус ли немал шанса, ако само го стегнел прстот…
Ок, си викам, ајде така нека биде.

У случај да сте ја заборавиле сцената со Брус Ли еве ја подолу. Се гледа дека Чак глуми дека е послаб.
Пратете го @Puls24mkd на Твитер !
Лајкнете го Пулс24.мк на Фејсбук !
 Успеавме да го контактираме легендарниот Чак Норис, на кој сите му се восхитуваме уште од времето кога заинат му попушти на Брус Ли, за да биде инт

loading...