Ексклузивно: Македонката Емилија Рич ја освојува Европа

Loading...

Македонката која полека но сигурно чекори на патото кон успехот и го исполнува секој свој сон е Емилија Рич.Емилија Рич екслузивно за порталот Пулс24 раскажа како започна да чекори на патот кон успехот, кои се новостите во нејзината кариера и што е она што ја мотивира да продолжи да се бори иако живее и работи во далечната Шведска.
Пулс24: Како ја започна кариерата?
Емилија: „Од мала сонував да снимам песна во студио, али тоа некако ми беше како невозмоожна желба. Но пред  две ипол години нешто се смени во мене одкако заклучив дека сите ние сме тука на овој свет привременои не знаеме како и кога ќе отиделе од овој свет, ресив да оставам нешто зад себе, да оставам енергија која ќе биде вечна и добив храброст да си го исполнам моојот сон. Верувам дека секој човек копнее по нешто во животот и јас верувам дека треба секој еден да се фокусира на тоа што го прави среќен. Мене ме прави среќна песната, енергијата и емоцијата која можам да ја пренесам кон сите луѓе во светот. Затоа и песната „Другата во мене“ е преобразба на она што не можев да го направам порано и она што веќе работам, јас работам на мојот сон.

Пулс24: Што моментално работиш?
Емилија: „Веќе подолго време работам во најголемата цетрала во Шведска со (6 реактора) во делот за динамит и оружје  и живеам настрана од Македонија веќе 5 години али родното место секако дека ми е во срце. Од Македонија нема да се откажам, секоја година мојот роденден е прославен таму па секако и оваа 25 та мислам дека е доволно за моојата приватност иако тоа секогаш го тргам настрана не мешам две во едно“.

Пулс24: Новости во кариерата?
Емилија: „Работам на усовршување на гласот со помош на музички професор. На 16ти септември излезе новата песна ,,Wild and Dirty,, koja veke e na youtubе  и за која имав голема помош од луѓето што сороработувам и кои се нафатија да ја сработат оваа песна и за кратко време се пространи низ 75 радија низ цела Европа, а најслушана е во Турција и Франција.  

Now HIT  in GOLD FM 106.1  проширена на  DEEZER https://www.deezer.com/en/album/6977645   i  ITUNES  https://itunes.apple.com/gb/album/wild-dirty-single/id714175120 
Моментално работев на фотосесијата за новиот Шведски календар 2014 која ќе се појави наскоро и фотографиите ќе ги споделам со вас.

Пулс24: Што те мотивира да успееш?
Емилија: ,,Strong Forever,, означена сум со тие зборови. Уморна сум од оние што ме „сакаат“ а постојано го докажуваат спротивното. Предадена од ооние кои најмногу верност ми се колнела, а сето тоа го погазија.
Знам да простувам, а сепак плаќам со солзи, ни крива ни должна, со солзи и по некоја насмевка тоа се должи на мојата наивност. За мир за тишина ве молам, не сечете ми ги крилјата и да ми ги исечете јас пак ќе летам и тоа таму каде што е најтешко за летање…во реланоста, па вие следете ме ако можете!!Емилија Рич екслузивно за порталот Пулс24 раскажа како започна да чекори на патот кон успехот, кои се новостите во нејзината кариера и што е она шт

loading...
Loading...