Ексклузивно: Охриѓани направија специјален автопат за Скопјани!

Loading...

Како што дознава Охриѓани.мк новиот автопатот Кичево – Охрид, ќе има и тунел под “пресека„ ама и посебен тунел наменет за сите Скопјани кој одат накај Охрид!Овој специјален тунел за сите коли со Скопски таблички ги насочуват автомобилите преку специјален и подолг тунел назад за Кичево. Ако некој со Скопски таблички се обиде илегално да влезе во “обичниот„ тунел, ќе му се спушти автоматска рампа и ќе добие казна од 50 евра!
Со овој нов тунел се очекува во Охрид да се врати мирот, да се врати позитивната енергија меѓу народот, да немат повеќе  негативни коментари на интернет за Охрид и да имат повеќе странски гости!

Извор: ohrigani.mkОвој специјален тунел за сите коли со Скопски таблички ги насочуват автомобилите преку специјален и подолг тунел назад за Кичево. Ако некој со Скоп

loading...
Loading...