Експлозија во Сарај

Loading...

Експлозивна направа синоќа околу 23:30 часот била фрлена кон домот на М.Д. во Сарај.Случајот во полиција го пријавил сопственикот на куќата, кој истакнал дека по експлозијата има оштететување на возилото и куќата.
Екипи на полицијата и единицата за антитероризам излегле на лице место и се преземаат мерки за расчистување на случајот.Случајот во полиција го пријавил сопственикот на куќата, кој истакнал дека по експлозијата има оштететување на возилото и куќата.
Екипи на

loading...
Loading...