Елена Ристеска ги израдува фановите со оваа фотографија

Loading...

Елена ги израдува фановите со оваа фотка.Елена Ристеска на својот Инстаграм профил објави фотографија на која се гледа дека е во екипата на ТЛЗП, но не открива дали ќе ја гледаме како член на жирито или пак специјален гостин.
Елена Ристеска на својот Инстаграм профил објави фотографија на која се гледа дека е во екипата на ТЛЗП, но не открива дали ќе ја гледаме како член

loading...