Елена Ристевска е бремена?!

Loading...

Низ чаршија кружи веста дека познатата македонска пејачка Елена Ристеска – Ивановска и нејзиниот сопруг Бојан Ивановски го очекуваат своето прво бебе, пишува дневниот весник Вечер. 
Постојат многу поделени мислења на оваа тема, а доколку пејачката е бремена тоа доста добро го крие од јавноста. 
Сепак нејзините пријатели го велат спротивното. Елена Ристевска не е бремена. Можеби ставила некој килограм повеќе, но сигурно не очекува принова. Елена и Бојан немаат план набрзо да го прошират семејството”, велат блиските пријатели на пејачката.
Ристеска е недостапна за каков било коментар, па затоа нејзината наводна бременост сега-засега останува мистерија. А кој е во право пријателите или трачарите ќе дознаеме наскоро оти мешето не може да се скрие.Низ чаршија кружи веста дека познатата македонска пејачка Елена Ристеска – Ивановска и нејзиниот сопруг Бојан Ива

loading...
Loading...