Емил Димитриев во посета на Македонска Каменица

Премиерот Емил Димитриев денеска ќе престојува во Општина Македонска Каменица.За време на посетата, тој ќе оствари средба со менаџерскиот тим на рудникот Саса и ќе присуствува на свеченоста по повод 10 години од рестартирањето на рудникот.
Димитриев во Македонска Каменица ќе присуствува и на пуштање во употреба новоизградена улица во централното градско подрачје.За време на посетата, тој ќе оствари средба со менаџерскиот тим на рудникот Саса и ќе присуствува на свеченоста по повод 10 години од рестартирањет

Пронајдете не на следниве мрежи: