Емина Јаховиќ заврши на суд!

Loading...

Пејачката Емина Јаховиќ на големо си работи во голем број деловни проекти, а неодамна мораше да се појави и на суд.Пејачката Емина Јаховиќ на големо си работи во голем број деловни проекти, а неодамна мораше да се појави и на суд.
Турските медиуми пишуваат дека Емина Јаховиќ заедно со својот сопруг Мустафа Сандал заврши на суд поради измама од седум милиони евра. Овој пат некој се обидел да и наштети на работата на Мустафа.
„Имаме проблем со некои турски пирати, но сето тоа ќе го видиме со адвокатот на Мустафа“ – одговори Емина откако беше прашана за што се работи.

 
Ниту Х-Фактор и другите обврски не ја спречуваат вредно да работи на подготовката на својот нов парфем, кој и е прв и таа одлучи да биде универзален и за ден и за ноќ.
На следниот ЛИНК прочитајте какви клеви и упати Илма на Емина, а потоа како младата пејачка се оправда!Пејачката Емина Јаховиќ на големо си работи во голем број деловни проекти, а неодамна мораше да се појави и на суд.
Турските медиуми пишува

loading...
Loading...