Емина повторно се расплака во X-Фактор

Loading...

Емина повторно плачеше во Х Фактор.Овој пат причината за солзите на Емина беше изведбата на младиот Лукијан кој ја испеа песната „Све моје зоре“ од Тропико бенд.
Лукијан даде се од себе во ова трето по ред издание на Х Фактор Адриа, и може да се каже дека ова му беше еден од најдобрите настапи до сега.
Позитивни коминтари Лукијан доби и од сите членови на жирито, кои останаа без зборови, но Емина беше онаа која најемотивно ја доживеа неговата изведба.
Иналу Емина веќе знае кој ќе биде победникот на Х Фактор, Како ги чува Емина своите кандидати погледнете на следниот ЛИНКОвој пат причината за солзите на Емина беше изведбата на младиот Лукијан кој ја испеа песната „Све моје зоре“ од Тропико бенд.

loading...
Loading...