Емотивниот статус на синот на загинатиот рудар го расплака регионот: Татко мој се додека постојам…

Loading...

Амар Брадарач синот на починатиот рудар го расплака Балканот со својот статус. Откако дознале дека починал член од нивното семејство во несреќата во семејството завладеала тага. А Амар со својот статус го расплака регионот: 
„Ти си татко мојата гордост. Од судбината не може да се избега, татко. На Алах си му подраг и никој не може тоа да го предвиди ни промени. Јас татко знам само дека ти си на подобро место! Твојата душа ќе најде мир далеку од овдешниот пекол и завист. Алах нака ти подари рај и вечна милост. Додека ме имаш мене ти ќе постоиш во моето срце- напиша тој. Откако дознале дека починал член од нивното семејство во несреќата во семејството завладеала тага. А Амар со својот статус го расплака регионот:&nb

loading...
Loading...