Емотивно видео: „Нема да им дозволиме да прават со државата што сакаат!“

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ и владејачката коалциија „За подобра Македонија“, Никола Груевски при денешната посета на Демир Капија имаше емотивен разговор со една 87- годишна жителка, на која и порача да биде спокојна и дека нема да дозволат да прават со државата што сакаат.Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ и владејачката коалциија „За подобра Македонија“, Никола Груевски при денешната посета на Демир Капија имаше емотивен разговор со една 87- годишна жителка, на која и порача да биде спокојна и дека нема да дозволат да прават со државата што сакаат.
Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ и владејачката коалциија „За подобра Македонија“, Никола Груевски при денешната посета на Демир Капија имаше емот

Пронајдете не на следниве мрежи: