Епа ваква просидба не се одбива

Loading...

Лиса Кох во петокот  го доживеала својот „најсреќен ден во животот“ кога на свет го донела синот Конан Партик, во една болница во Сиднеј.Набрзо, по таа среќа и возбудување, следело нешто што на неверојатен начин го заокружило тој прекрасен ден.
Неколку минути откако малиот Конон Патрик се родил, момчето поставило едно посебно прашање за својата мајка наместо татко му Пауди Келехер. „Ќе се омажиш ли за мојот татко?“, пишувало на неговата облека.
„Тоа беше најсреќниот ден во мојот живот“, напишала Лиса на својот профил на Фејсбук и така потврдила дека ја прифатила понудата. Набрзо, по таа среќа и возбудување, следело нешто што на неверојатен начин го заокружило тој прекрасен ден.
Неколку минути откако малиот Ко

loading...
Loading...