Еротска тајна: Омилената боја ги открива вашите сексуални навики!

Loading...

Верувале или не но бојата на облеката што ја носите или пак бојата на вашиот автомобил зборува многу за вас односно за вашиот карактер.Црвена
Оваа боја асоцира на страст, па често луѓето кој ја сакаат оваа боја уживаат во сексот. Агресивни се, па доколку се спојат двајца што ја сакаат оваа боја, парот ќе експериментира…
Жолта
Ако сакате жолта боја тоа значи дека одлично го контролирате својот секусален нагон и доминацијата му ја препуштате на партнерот. Ретко ги наметнувате своите желби.
Зелена
Овие личности се нежни и чувствителни. Жените ќе водат љубов како да им е прв пат, а мажите секогаш ќе се грижат за тоа што сака нивната партнерка.
Сина
Оние кои ја сакаат сината боја на сексот гледаат како уметност. Исто така многу и посветуваат внимание на предиграта.

 
Виолетова
На сексот гледаат како на губење време. Повеќе се грижат да не им се расипе фризурата отколку за сексуалното задоволство.
Сива
Неодлучни и несигурни. Често им е потребно многу време за да донесат одредена одлука. Сексот не им претставува возбудување.
Розева
Овие луѓе сакаат да флертуваат и склони се кон неверство.Ветуваат многу повеќе од она што може да исполна, истото важи и за сексот.
Портокалова
Уживаат во сексуалната фантазија. На секој можен начин ќе се обидат да го потикнат партнерот да им ги каже сите свои сексуални желби.
 Црвена
Оваа боја асоцира на страст, па често луѓето кој ја сакаат оваа боја уживаат во сексот. Агресивни се, па доколку се

loading...
Loading...