ЕРОТСКИ ХОРОСКОП

Loading...

Се знае дека и најубавата жена или најубавиот маж може да ве остават рамнодушни ако не се појави некоја искра, еротизам, возбуда.
 
А еротизмот не се крие само во убавите црти на лицето или телото, туку и во миризбите, начинот на однесување, насмевката. Потоа доаѓа воспитувањето и она што го `собираме` како информација додека растеме. Сето тоа влијае врз формирањето на сексуалните склоности. Така на пример, до пред некој век се сметало дека ако дечкото има често секс, ќе се разболи од туберкулоза. Денес е ова смешно, но се знае дека сепак претерувањето во сексот може да донесе некакви здравствени проблеми.
 
Каков е еротскиот живот на знаците? И тоа е одредено, но не го одредува само знакот во кој сте родени, туку и поставеноста на планетата Венера, како и нејзините аспекти. Ако знаете во кој знак ви е Венера, направете си комбинација меѓу знакот на Сонцето и на Венера. Следат описите:
 
*Ако сакате подетално да дознаете што ве очекува во тековната година, кликнете и нарачајте – соларен хороскоп.
ОВЕН
Машко: не сака предигри, бидејќи сексот го сфаќа како физиолошка потреба.
Женско: сака орален секс, и не води сметка за уживањето на партнерот….
Повеќе на следниот ЛИНКСе знае дека и најубавата жена или најубавиот маж може да ве остават рамнодушни ако не се појави некоја искра, еротиза

loading...
Loading...