Евакуиран парискиот аеродром „Шарл де Гол“

Аеродромот „Шарл де Гол“ во Париз денеска е евакуиран откако „сомнителен пакет“ е пронајден во близина на пасошката контрола.Управата на аеродромот на Твитер напиша дека се проценува безбедносната ситуација.
Патниците, чии летови се одложени на социјалните мрежи објавија фотографи од долгите редови на аеродромот.Управата на аеродромот на Твитер напиша дека се проценува безбедносната ситуација.
Патниците, чии летови се одложени на социјалните мрежи о

Пронајдете не на следниве мрежи: