Еве каде има невреме моментално во Македонија

Температурите низ Македонија во 19 часот. Во Берово и Гевгелија според прогнозата на Accuweather има невреме, врнежи и грмежи. Ова се температурите низ градовите.
 Ова се температурите низ градовите.

Пронајдете не на следниве мрежи: