Еве каде во моментов вее снег во Македонија

Loading...

Еве каде во моментов вее снег во Македонија.Денес е еден од постудените денови во Македонија, речиси низ цела Македонија има снежни врнежи.
На следниот ЛИНК погледнете какво време не очекува во февруари.Денес е еден од постудените денови во Македонија, речиси низ цела Македонија има снежни врнежи.
На следниот

loading...
Loading...