Еве како денес изгледа Синан од „Мојот син“

Loading...

Атаберк уште од многу мали нозе е пред камерите, а со својот актерски талент јасно е дека ако продолжи со тоа, неговиот успех ќе биде гарантиран.Малиот Атаберк Мутлу кој го запознавме како Синан, синчето на Појраз Карајел во „Мојот син“ е вистинска ѕвезда во Турција.

Атаберк уште од многу мали нозе е пред камерите, а со својот актерски талент јасно е дека ако продолжи со тоа, неговиот успех ќе биде гарантиран.
Досега има играно  во десетина серии, но во улогата на Синан му носи најголема популарност.

Тој е чест корисник на социјалните мрежи, а таму може да се погледнат фотографии од неговото секојдневие, како и такви со семејството.
Атаберк има и помало братче со кое многу си личат, а неговите родители се горди што имаа талентиран и популарен син, иако тие во семејството немаат никакви актерски афинитети.
 Малиот Атаберк Мутлу кој го запознавме како Синан, синчето на Појраз Карајел во „Мојот син“ е вистинска ѕвезда во Турција.

loading...
Loading...