Еве како изгледа синот на Жељко и Јована Јаксимовиќ

Loading...

Знаеме дека неодамна семејството Јоксимовиќ стана побогато за две деца, односно близначките Ана и Срна.Тоа не е прво дете на Жељко и Јована, бидејќи пред тие официјално да стапат во брак го имаа синот Коста.

Тој присуствуваше и на нивната венчавка.

Сега Коста има три години и е постар брат во петчленото семејство.
 Тоа не е прво дете на Жељко и Јована, бидејќи пред тие официјално да стапат во брак го имаа синот Коста.

loading...