Еве како мажите го замислуваат идеалното женско тело

Loading...

Мажите сметаат дека апсолутно неодоливи се градите на Ким Кардашијан, колковите на Кели Брук, лицето на Меган Фокс и заносните локни на Скарлет Јохансон!Необично зарем не? Додека жените повеќе го преферираат детскиот изглед, мажите без двоумење воздивнуваат по занесните облини.
Кога станува збор за идеалното тело на мажите, тие разлики не се толку драстични, освен што идеалните пропорции за мускули кај мажите се поголеми од оние на жените. Што е нормално.
Погледнете го цртежот и одговорете ни: Кое според вас е идеалното тело на жената?
Необично зарем не? Додека жените повеќе го преферираат детскиот изглед, мажите без двоумење воздивнуваат по занесните облини.
Кога станува

loading...
Loading...