Еве како може да прекршите 15 американски закони за само 33 секунди

Loading...

Сакате да знаете како може да прекршите 15 американски правила за само 33 секунди? Одговорот на ова прашање може да ви го даде ова видео испратено на Buzzfeed во кој човек прекршува различни американски закони, вклучувајќи пушење марихуана и мокрење на улица, пуштање гласна музика, крадење на сигнал за Wi-Fi, коцкање, снимање без потребните дозволи и др.Сакате да знаете како може да прекршите 15 американски правила за само 33 секунди? Одговорот на ова прашање може

loading...