Еве како најлесно да ги исчистите ролетните

Loading...

Сите дома мака мачиме со ролетните кои многу тешко се чистат и се тешко достапни. Имено, ако сакате да ги исчистите убаво вашите венецијанки, тогаш се што ви треба е верувале или не чорапа.
Ставете чорапа на раката, ставете средство или вода и избришете ги ролетните.
Така ќе исчистите се. Имено, ако сакате да ги исчистите убаво вашите венецијанки, тогаш се што ви треба е верувале или не чорапа.
Ставете чорапа на раката, ставе

loading...
Loading...