Еве како најлесно да го загреете домот и да заштедите

Сега кога температурите во цела Македонија се длабоко под нулата, се чини дека ни 100 радијатори не ни помагаат за да се стоплиме. Затоа, потребни ни се трикови со кои ќе направиме температурата во нашите домови уште повеќе да порасне.
Имено, на видеото е прикажан трик со радијатор и фолија, со која што наместо парното најмногу да го загрева ѕидот, ќе ја загрее собата.
Затоа, потребни ни се трикови со кои ќе направиме температурата во нашите домови уште повеќе да порасне.
Имено, на видеото е прикажан трик

Пронајдете не на следниве мрежи: