ЕВЕ КАКО ОДЛУЧИЛ ДА ИЗВРШИ МАСАКР: Дијана му пратила барање неколку дена пред убиството!

Loading...

Монструозниот масакр кој го стори Синиша Златиќ (38), следел откако неговата поранешна сопруга Дијана Савановиќ побарала дозвола нивниот син да го однесе во Шведска.Само неколку дена подоцна, тој одлучил да ја убие. Дијана е првата жртва на Синиша. Имено, таа неколку дена пред масакрот побарала дозвола од него да го однесе синот Немања (9) во странство, вели еден жител на Житиште.
„Стеван требаше да оди во Шведска денес, баш кога е погребан. Слушнавме дека Дијана сакаше да оди кај него со синот, да се спаси од оној монструм и побара согласност бидејќи детето не можеше поинаку да ја помине границата и еве како заврши сѐ“ – раскажал локален жител на Житиште кој ги познавал Дијана и Стеван.
Инаку, неколку сведоци тврдат дека Дијана побарала спас во Стеван и дека само сакала за себе и на детето да обезбеди подобра иднина.Само неколку дена подоцна, тој одлучил да ја убие. Дијана е првата жртва на Синиша. Имено, таа неколку дена пред масакрот побарала дозвола од него

loading...