Еве какво време не очекува во Февруари

Еве какво  време не очекува во ФевруариПо студениот јануари во кој имавме рекордно ниски температури, еве што не чека со времето во Февруари.

По студениот јануари во кој имавме рекордно ниски температури, еве што не чека со времето во Февруари.

Пронајдете не на следниве мрежи: