Еве колкава температура е измерена во 9 часот по градовите низ Македонија

Loading...

Ако денот по утрото се познава, Македонија ја чека навистина пеколен ден.Еве колкави температури беа измерени на територијата на Македонија утрово до 9 часот 
Еве колкави температури беа измерени на територијата на Македонија утрово до 9 часот 

loading...