Еве од каде потекнуваат најубавите жени во светот!

Loading...

Според изборот на порталот destinationspoint.net, земји со најубави жени се: Бразил, Русија, Венецуела, Индија , Шведска, Србија.За шампионките од Бразил се вели дека се одамна се маркер на јужноамериканските држави и дека се карактеристични по атрактивните тела и спортскиот изглед.
Второпласираните Русинки се опишуваат како кралици на убавината, а оваа титула ја заслужуваат со чистиот тен, витата фигура и висина.
Иако според официјалната статистика, Венецуелките убедливо водат со 6 освоени титули Мис на светот, од почетокот на изборот во 1951 година, дамите од оваа земја се најдоа на третото место на најубави жени.  За шампионките од Бразил се вели дека се одамна се маркер на јужноаме

loading...
Loading...