Еве што Бијонсе не јаде!

Loading...

Бијонсе некогаш била буцкаста, почнала да внимава на нејзината исхрана и сега изгледа многу жешкоЗа да може да си го задржи своето секси тело таа танцува, трча, прави вежби со мали тегови, посетува јога, но и се откажува од некоја храна.
„Не јадам црвено месо, леб и не пијам алкохол – не го сакам вкусот на алкохол“.
Ова го правам за да го задржам мојот стомак колку што е можно порамен, иако според мене никогаш не ми е доволно рамен.За да може да си го задржи своето секси тело таа танцува, трча, прави вежби со мали тегови, посетува јога, но и се откажува од некоја храна.

loading...
Loading...