Еве што грубиот секс и прави на вашата врска!

Ако сте мислеле дека само романтиката добро влијае на врската многу се лажете…вистината е сосема поинаква. Кога велиме груб секс не мислиме дека на болен и насилнички секс. Но малку погруб секс сепак може да направи магија од вашата врска. 
-Ако сакате да пробате такво нешто морате најпрво да ги поставите правилата и границите со партнерот. Исто така немојте да мислите дека нешто мора да правите затоа што вашиот партнер го сака тоа. 
Секогаш правете работи во кои двајцата уживате. Но напоменуваме дека грубиот секс не морате секогаш да се поврзува со болка. Кога велиме груб секс не мислиме дека на болен и насилнички секс. Но малку погруб секс сепак може да направи магија од вашата врска. 

Пронајдете не на следниве мрежи: