Еве што ќе биде со ќерката на Зоран и Јелена

Еве што ќе биде со ќерката на Зоран и Јелена Малата Јана, ќерката на Зоран и Јелена Крсмановиќ Марјановиќ, чија судбина беше незивесна, откако го приведоа татко и, останува дома.
Центарот за социјални работи и полицијата си заминале од куќата.
Зоран ќе биде во притвор 30 дена.Малата Јана, ќерката на Зоран и Јелена Крсмановиќ Марјановиќ, чија судбина беше незивесна, откако го приведоа татко и, останува дома.
Цента

Пронајдете не на следниве мрежи: