Еве што најчесто им поминува на жените низ глава додека се врз мажите во кревет!

„Каубојска“, „јавачка“ или едноставно „одозгора“ – не е важно како ќе ја наречете секс позата во која жената е врз мажот, но едно е сигурно – не се сите жени уверени во себе кога се таму горе. Во главата им поминуваат секакви мисли.Некои се потиснуваат, други не толку, трети директно ја тераат жената да открие за себе.
Што најчесто им поминува низ умот на жените додека се горе?
Треба ли да го облечам градникот?
Градите се најомилениот поглед на мажите кога сте врз нив. Не ги лишувајте од ова задоволство. Тоа е едноставно се мелем за машката душа. Дури и да мислите дека градите не ви се толку атрактивни и стегнати, не се стискајте. Овие мисли се само во вашата глава, не во неговата.
Можеби требаше да правам повеќе стомачни…
Непотребно е да мислите за тоа. Веќе сте гола, пред неговите очи сте, а ако и светлата се вклучени – нема ништо за криење. Затоа сомнежите едноставно нема да ви направат добра услуга. Напротив – гледајте да не се стегнете премногу и да заборавите на важните движења соо колковите, со кои ќе го доведете до лудило уште повеќе. Погледот ќе ја заврши својата работа.
Сексот е одличен во оваа поза! Зошто не сум го правела досега?!
Може и да мислите дека „јавачката“ е нешто како тривијална секс поза, но не е за сите така. Некои жени дури не ја искусиле од страв. Пренасочувајќи ја кон мажите од нивната желба да ги стават на овој страстен пиедестал, жените не се свесни колку губат. „Каубојската“ е една од најубавите пози за жени, бидејќи дава можност за директна стимулација на клиторисот.
Заморно е, дали да го натерам пак да смениме со мисионерската…
Да, сексот е активно занимавање, не пасивно. Затоа треба да се потрудите. Многу жени ја оставаат целата работа на мажите и прават голема грешка. Нема возбуда за мажите од иницијативата на нежните половини.
Каде да ги ставам рацете?
Имате толку многу варијации што директно нема за што да си го поставувате ова прашање. Можете да ги ставите на градите, да го милува по стомакот, да се потпреме на неговите рамена, можете да му го галите перинеумот со едната рака, посегнувајте одзади, а може и да ги ставите своите раце на своите гради. Ова директно ќе го натера да експлодира од задоволство, гледајќи оваа глетка! Најлесно е пак да ја фаќате косата со рацете во ритам. Во неговите очи ќе изгледате како вистинска лавица.
Не требаше да јадам грав за вечера
Звучи грубо и антисекси, но е факт – оваа секс поза има својство за активирање на работата на цревата. Затоа може да се појави надуеност, гасови и други непријатности.Некои се потиснуваат, други не толку, трети директно ја тераат жената да открие за себе.
Што најчесто им поминува низ умот на жените додека

Пронајдете не на следниве мрежи: