ЕВЕ ШТО најде полицијата во тајниот бункер на Аркан

Loading...

Тајниот сеф е пронајден во 2003 година, во полициската акција „Сабја“, во која Цеца е уапсена заради поврзаност со Душан Спасојевиќ и земунскиот клан.За време на претресот на вилата на Аркан и Цеца најпрво не најдовме ништо, но потоа земавме детектор за метал. Кога се симнавме во подрумот детекторот почна да свири и најдовме огромен бункер, вели изворот за српските медиуми.
Еве што имало внатре:

Во него имаше злато, накит, уметнички слики, икони и оружје колку за цела чета.
Се е запленето, но и ден денес не се знае што се случило со овие скапоцености, изјавува изворот и додава дека на плацот на Цеца има и други вакви бункери со сефови, но веќе никој не е заинтересиран да истражува.За време на претресот на вилата на Аркан и Цеца најпрво не најдовме ништо, но потоа земавме детектор за метал. Кога се симнавме во подрумот детекто

loading...