Еве што прави Лила додека вие гледате „Се или Нешто“!

Loading...

Лила Филиповска на своите пријатели на Фејсбук им откри што прави додека тие го  гледаат популарниот квиз  „Се или нешто“.Имено, таа се „чекираше“  во еден салон за убавина додека на малите екрани одеше популарниот квиз „Се или нешто“.
„Вие гледајте СЕ ИЛИ НЕШТО, а јас ќе се масирам…“, објави Лила на својот Фејсбук профил.

 

На овој статус се одѕва нашата популарна пејачка Наде Талевска Спасовска:
„Еј не знам дали е до твојот глас, или до твојата лепота, али синко мој ужива кога ќе почне емисијата! 🙂 “, прокоментирала Наде на статусот на Лила.
Очигледно Лила е вистински хит помеѓу малите дечиња, па на коментарот на Наде возврати и Борче Димитров од дуото Рафинерија.

 Имено, таа се „чекираше“  во еден салон за убавина додека на малите екрани одеше популарниот квиз „Се или нешто“.

loading...
Loading...