Еве зошто оваа мајка го оставила своето бебе во ВЦ шолја

Loading...

Џесика Ериндејл знаела дека ќе умре, но за да не му се случи тоа на нејзиното дете, таа го ставила детето во ВЦ шолја. Еве и зошто. Имено, Џесика е 33-годишна жена која трагично го загубила нејзиниот живот, но пред да и пресуди нејзиното момче, успеала на безбедно да го стави своето шест месечно бебе. 
Џесика била убиена од нејзиното момче, но претчувсвувала па нашла начин да оди до тоалетот и да го сокрие своето бебе. 
Полицијата ги пронашла телата на Џесика и нејзиното момче кое по убиството се самоубило. Имено, Џесика е 33-годишна жена која трагично го загубила нејзиниот живот, но пред да и пресуди нејзиното момче, успеала на безбедно да го стави св

loading...
Loading...