Еве зошто повеќе не се емитуваат „Ѕвездите на Гранд“

Loading...

Веќе неколку дена се води полемика околу тоа дали ќе продолжи да се снима „Ѕвездите на Гранд“ на фрекфенцијата на српската Прва телевизија или не.Иако никој од членовите од жирито не сака да коментира на таа тема, еден детаљ можеби ја открива вистината.
На официјалниот сајт на телевизијата, во програмската шема за престојната сабота запишана е забавна емисија, каде досега беше емитувано популарното шоу на „Ѕвездите на Гранд“ па по се изгледа дека во оваа телевизија засега нема место за популарното натпреварување во пеење.
Иако никој од членовите од жирито не сака да коментира на таа тема, еден детаљ можеби ја открива вистината.
На официјалниот сајт на телевиз

loading...
Loading...