Езеро криело ужасна тајна повеќе од 40 години

По повеќе од 40 години е откриено дека на дното на езерото се пронајдени два автомобила со шест човечки скелети.Езерото во Оклахома криело голема и ужасна тајна. По повеќе од 40 години е откриено дека на дното на езерото се пронајдени два автомобила со шест човечки скелети.
Во секој од автомобилите имало по три костура, а полицијата успеала да идентификува само еден од нив.
Од полицијата се сомневаат дека станува збор за тројца тинејџери кои исчезнале во 1970 година, а во едниот автомобил се пронајдени скелет на 69-годишен маж и неговите двајца пријатели кои исчезнале во минатото.Езерото во Оклахома криело голема и ужасна тајна. По повеќе од 40 години е откриено дека на дното на езерото се пронајдени два автомобила со шест ч

Пронајдете не на следниве мрежи: