Фановите на Илма шокирани: Малата талентирана Илма испадна со срамната одлука на жирито

Loading...

 
Даниел, Тамара, Маид, Доктори и Лукијан во финале, Емина и пресуди на Илма.
  
Од шесте кандидати кои стигнаа до самиот крај на популарното балканско шоу “Икс-фактор” кои поседуваат одлични вокални способносии и ја пленат балканската публика со својот изглед и сценските настапи сношти мораше да испадне еден. Во “дуелот” завршија Маид и Илма, судбината на малата талентирана Илма и ја пресуди жирито. Емина, Жељко и Кристина гласаа за најмладата такмичарка да не оди во суперфиналето. 
  
Од шесте кандидати кои стигнаа до самиот крај на популарното балканско шоу “Икс-фактор” кои поседуваат одлични вокални способносии и

loading...
Loading...