Фантастичен начин кој може да ги намали дури и најдлабоките брчки

Loading...

Дали е можно да изгледате помлади без операција? – Може. Во Кина многумина сметаат дека брчките настануваат со стагнирање на енергијата во телото.Акупресурата на лице може да го подобри ќелискиот метаболизам, циркулацијата во крвта и нормално тонусот на кожата на лицето. Подобрувањето на циркулацијата може да ги намали акните, бубулиците и да ги омекне брчките. Мускулите на лицето се опуштаат после масажа на ткивото, дури и најдлабоките бразди и брчки може да исчезнат. Кожата реагира многу добро на акупресура, така што ќе може побрзо да ги видите резултатите отколку со некои креми.
Следното видео ќе ви покаже како правилно да ги притисните специфичните акупресурни точки на лицето и како да ги масирате овие точки за подобра циркулација на крвта.
Видеото препорачува правење на секоја вежба 1 минута дневно иако нема да ви штети и да ги правите подолго.
Погледнете на следната страна:

Акупресурата на лице може да го подобри ќелискиот метаболизам, циркулацијата во крвта и нормално тонусот на кожата на лицето. Подобрувањето на цирк

loading...
Loading...