Фарма:Един Шкориќ ја „тешел“Јелена Јовановиќ позади сцена?!

Loading...

Што имале да си кажат?Од продукцијата на реалното шоу „Фарма“ решиле, пејачката Јелена Јовановиќ и спортистот Един Шкориќ, да им го одземат неделниот хонорар, бидејќи претходната ноќ ги извадиле слушалките и поминале извесно време позади сцената. Меѓутоа, иако сите се сомневаат дека правиле нешто безобразно, далеку од камерите, тие двајца тврдат дека причината е далеку различна од тоа што тврдат другите.
„Ми беше многу лошо. Успеав на Един да му објаснам и претходно за што станува збор. Тоа е нешто од мојот приватен живот, што не сакам да го делам со никој. Не можам да плачам пред камерите. Го направив тоа иако знаев дека ќе бидам казнета и не ме интересира дали некој ми верува“. – изјавила Јелена, а Един ја потврдил нејзината изјава.
На Јелена и било тешко поради некои приватни работи, а јас сум пријател во секоја ситуација и без размислување ги извадив слушалките – кажа Един.
Инаку, на Јелена Јовановиќ неколку недели пред почетокот на шоуто, и починала мајка и со која живеела, така да најверојатно тоа е причината за нејзината тага и разговорот со Еди.Од продукцијата на реалното шоу „Фарма“ решиле, пејачката Јелена Јовановиќ и спортистот Един Шкориќ, да им

loading...
Loading...