Фашистичките планови на СОРОС за Америка

Погледнете го документарецот кој што го демаскира СОРОС.Имено овој самонаречен филантроп има монструозен план целосно да ја контролира Америка.
Прочитајте повеќе на оваа тема: Тонат организациите на Сорос по  победата на Трамп
За таа цел инвестира во невладини организации кои потоа создаваат лажна слика за негови потреби.
Многу е тешко  да се демаскира мрежата затоа што истата е добро сокриена.Но еднаш кога ќе се поврзат точките станува јасно дека на овој начин може да се владее со Америка а преку администрацијата (Клинтон на пример) да се потчини и целиот свет.
Прочитајте повеќе: Сорос плаќал по 15 долари од час за учесниците во протестите против Трамп Погледнете го видеово и се ќе ви стане јасноИмено овој самонаречен филантроп има монструозен план целосно да ја контролира Америка.
Прочитајте повеќе на оваа тема:

Пронајдете не на следниве мрежи: