ФАТЕН ВО ЛАГА: Еве што му се случи на убиецот на Тијана во затвор!

Тијана Јуриќ беше убиена вечерта помеѓу 25. и 26. јули минатата година. Убиецот Драган Ѓуриќ, осуден е на максимална казна затвор од 40 години.Телото на убиената Тијана беше пронајдено 13 дена подоцна, закопано на импровизирана депонија во околината на Сомбор, 23 километри од Бајмок, местото на кое Ѓуриќ ја грабнал.
За време на судењето, убиецот глумеше лудило и се претвораше дека не ги препознава свите бранители, но по пресудата чудесно оздравел!
„Мојот клиент е многу подобро и нормално се однесува. И понатаму е сам во собата, по сопствена желба. Знае дека вложивме жалба на пресудата за која ќе одлучи Апелацониот суд во Нови Сад“ – рекол неговиот адвокат Виктор Гостиљац.Телото на убиената Тијана беше пронајдено 13 дена подоцна, закопано на импровизирана депонија во околината на Сомбор, 23 километри од Бајмок, место

Пронајдете не на следниве мрежи: