ФАТЕНА НА ДЕЛО: Жена краде паричник во фризерски салон!

На снимка која беше извлечена од една безбедносна камера, се гледа жена која влегла во фризерскиот салон прашувајќи за бои за коса.Се пожалила дека тешко ги поднесува горештините, бидејќи е бремена па вработените ѝ понудиле да седне и ѝ дале освежување.
Таа го искористила моментот и претурала по ташната на една девојка која исто така била во салонот, па успеала да извлече паричник, по што си заминала.
Сето тоа го фатила безбедносната камера.

Погледнете ја оваа кражба во Белград.
Се пожалила дека тешко ги поднесува горештините, бидејќи е бремена па вработените ѝ понудиле да седне и ѝ дале освежување.
Таа го искористи

Пронајдете не на следниве мрежи: