ФАТЕНА НА КАМЕРА: Студентка се обидела да ги отруе своите цимери

Полицијата изјавила дека студентката од Универзитетот во Јужна Каролина била уапсена откако била откриена на камера како се обидува да ги отруе своите цимери ставајќи средство за чистење прозорци во храната и како плука во истата.Истражувачите за медиумите изјавиле дека нејзините цимери ја поставиле камерата бидејќи имале неколку расправии со 22 годишната Hayley King и таа одбивала да си замине од нивниот стан.

Полицијата во Колумбија изјавила дека камерата ја снимила Hayley како плука и става средство за чистење на прозорци во неколку пластични кутии со храна каде една од нејзините цимерки изела едно тие кутии пред да го види видеото. Цимерите веруваат дека храната била обележана.Истражувачите за медиумите изјавиле дека нејзините цимери ја поставиле камерата бидејќи имале неколку расправии со 22 годишната Hayley King и таа о

Пронајдете не на следниве мрежи: