Фатени:Имаат милиони, а се возат со јавен превоз!

Loading...

Ги шокираа патниците, но позитивно….Музичарите Џеј – Зи, Крис Мартин и Тимбаланд одлучиле до концертот во Лонската Арена да отпатуваат со јавен превоз, но не можеа да поминат незабележано.
Џеј-Зи, Тимбаланд и Крис Мартин од „ Coldplay“, овој викенд изненадиле голем број на фанови кои патувале во подземната железница на Лондон до познатата О2 Арена каде Џеј-Зи имал концерт.
Тие одлично се забавувале заедно со патниците, може да се забележи на фотографијата која кружи деновиве на „инстаграм“. Ова не е првпат славниот рапер да патува со подземна железница. Претходната година е снимен во подземната железница на Бруклин пред својот настап во Барклаус.Музичарите Џеј – Зи, Крис Мартин и Тимбаланд одлучиле до концертот во Лонската Арена да отпатуваат со јавен прев

loading...
Loading...