Фејсбук ги изненади корисниците со нова опција

Новата опција која овозможува емитување во живо за две лица е достапна на Фејсбук.Како што пренесува „The Next Web“, оваа апликација е најавена уште од јуни, а почетната верзија ќе биде достапна за корисниците на Facebook Mentions апликациите на IOS оперативниот систем и ќе побара да ги идентификува двата корисника.
Сите неидентификувани корисници во САД оваа можност ќе можат да ја добијат во септември, а останатите во светот треба да ја добијат од октомври до ноември.         Како што пренесува „The Next Web“, оваа апликација е најавена уште од јуни, а почетната верзија ќе биде достапна за корисниците на Face

Пронајдете не на следниве мрежи: