ФФМ изработува онлајн фан шоп

Фудбалската Федерација на Македонија е во процес на изработка на on-line shop/продавница каде набрзо ќе може да се нарачуваат дресови, сувенири и други промотивни материјали на фудбалската репрезентација.
Извор: Фудбалска Репрезентација на Македонија (Фејсбук фан-страна)
Фото: ФФМФудбалската Федерација на Македонија е во процес на изработка на on-line shop/продавница каде набрзо ќе може да се нар

Пронајдете не на следниве мрежи: