Фифи ги едуцира Фејсбук фановите:„Има разлика помеѓу трансвестит и транссексуалност“

Loading...

Филип Јаневски, односно Фифи, кој/а се прослави со учеството во музичкото шоу Х-Фактор, но минатата недела го напушти шоуто, го имал/а првиот настап во еден белградски клуб. Ги забавувал/а гостите до доцна во ноќта, а тие и/му честитале за учеството во Х-фактор и биле воодушевени од нејзиниот/неговиот глас.”Настапив за прв пат откако го напуштив шоуто, се надевам дека кога ќе снимам песна и спот на српски ќе имам повеќе настапи. Им благодарам на сите што убаво ме прифатија тука, бидејќи знам дека на луѓето тука се уште мојата појава им е чудна, но се борам и нема да престанам. Ќе ви вратам со добра музика”, рекла/рекол Фифи, кој/а полека почнува да тезгари по клубовите во српската престолнина.
Освен што настапува, наоѓа време и да ги едуцира Фејсбук фановите и пријателите, објаснувајќи им ја својата сексуалност. Па појаснил/а:

 

Post by Fifi Salopchinska.
“Настапив за прв пат откако го напуштив шоуто, се надевам дека кога ќе снимам песна и спот на српски ќе имам повеќе настапи. Им благодарам на сите

loading...
Loading...