Фифи го возваќа ударот на Фејсбук- Еве што им порача на нашите јавни личности

Loading...

Фифи си ја отвори душата на Фејсбук!Многу од јавни личности му упатија критика на натпреверувачот на Х Фактор Филип Јаневски, а повеќето од нив се однесуваа токму на неговиот изглед.
По низата критики упатени на негово име Фифи си ја отвори душата на Фејсбук.
Погледнете каков статус објави тој на неговата ФБ страна:

 
Многу од јавни личности му упатија критика на натпреверувачот на Х Фактор Филип Јаневски, а повеќето од нив се однесуваа токму на неговиот изглед.

loading...
Loading...