Фифи и Маца главни ѕвезди на хуманитарна забава во клубот Мр.Стефан Браун

Loading...

И покрај ладните временски услови, популарниот клуб Мр. Стефан Браун организираше уште една хуманитарна журка во присуство на бројни јавни личности…И покрај ладните временски услови, популарниот клуб Мр. Стефан Браун организираше уште една хуманитарна журка во присуство на бројни јавни личности меѓу кои биле и Филип Фифи Јаневски, групата „Елитни Одреди“, водителот Драган Маринковиќ Маца и музичката група „Вива Романа“
Уживајќи во одлична музичка програма и врвна забава, тие ги анимираа гостите да донираат парични средства за да му се помогне на шестогодишниот Лани Николиќ заболен од тежок облик на апластична анемија.
Водителите Марина Котевски и Владо Станојевиќ и овој понеделник биле задолжени за добрата атмосфера која потрајала до касно во ноќта а каде главни ѕвезди на вечерта биле Фифи и Маца.
Инаку, за потсетување неодамна водителот Маца изјави дека Марија Шерифовиќ е бремена, а тој е таткото на детето!И покрај ладните временски услови, популарниот клуб Мр. Стефан Браун организираше уште една хуманитарна журка во присуство на бројни јавни личности

loading...
Loading...